«Από τη Νότια Αφρική θα αναδυθεί ο επόμενος μεγάλος πολιτισμός σ’ αυτό τον πλανήτη...»
– Λ. Ρον Χάμπαρντ, απευθυνόμενος σε Scientologist του Γιοχάνεσμπουργκ

Οικία Λίνκσφιλντ Ριτζ
Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική

Το γραφείο μελέτης του Λ. Ρον Χάμπαρντ, όπου συμπεριλαμβάνονται τα βιβλία αναφοράς, ένα χαλί σε σχέδιο ζέβρας, αφρικανικά τεχνουργήματα, και η κινηματογραφική κάμερα που χρησιμοποιούσε στη Νότια Αφρική.

Στα τέλη του 1960, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ταξίδεψε από την κατοικία του στην Έπαυλη Σαιντ Χιλ για μια μακροχρόνια παραμονή στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. Μεταξύ άλλων οροσήμων από την προσωρινή του παραμονή στη Νότια Αφρική συνέγραψε ένα σύνταγμα, με το πνεύμα «ένας άνθρωπος, μία ψήφος» για τη δέσμια από το απαρτχάιντ Νότια Αφρική. Παρουσίασε επίσης μια διακήρυξη δικαιωμάτων και έναν ποινικό κώδικα για ισότητα και δικαιοσύνη.

Στο Λίνκσφιλντ Ριτζ, εκτός από τις επαναστατικές του δηλώσεις, ανέπτυξε εισαγωγικές πορείες με τις οποίες θα μπορούσε κανείς να μπει στους Οργανισμούς της Scientology και εγκαθίδρυσε νέους τύπους οργανισμών –Κέντρα και Γραφεία Πόλεων– για να εξυπηρετούν τις ομάδες της Scientology που μόλις ξεκινούσαν.

Η πλήρως ανακαινισμένη κατοικία του στεγάζει εκθέματα που μαρτυρούν την ιστορία της επίσκεψης του Λ. Ρον Χάμπαρντ στις φυλακές της Νότιας Αφρικής και τα προγράμματα που εισήγαγε για την αναμόρφωση των εγκληματιών, τις διαλέξεις που έδωσε σε Νοτιοαφρικανούς Scientologist και την πρωτοποριακή δουλειά του στη Ροδεσία (σημερινή Ζιμπάμπουε).

Το καθιστικό –έχοντας ανακαινιστεί πλήρως με τα αρχικά εξωτικά του ξύλινα πατώματα και την εξωτική του επίπλωση– εξυπηρετούσε ως χώρος συνεδριάσεων για σχέδια και προγράμματα στη Νότια Αφρική.

Επίσης, εδώ συναντιούνται αξιωματούχοι και επίσημοι για να σχεδιάσουν εκπαιδευτικά προγράμματα για τους πολίτες της Νότιας Αφρικής, χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες για κοινωνική βελτίωση που αναπτύχθηκαν από τον Λ. Ρον Χάμπαρντ.

Παρομοίως, οι Scientologist σήμερα μπαίνουν στο ίδιο καθιστικό όπου ο Λ. Ρον Χάμπαρντ δεχόταν αξιωματούχους και επισήμους. Επίσης, μπορεί κανείς να δει και το γραφείο όπου έγραψε το δικό του σύνταγμα για όλους τους Νοτιοαφρικανούς και τα κείμενα της Scientology για όλη την ανθρωπότητα.