Βιβλία του Λ. Ρον Χάμπαρντ

Η ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Λ. ΡΟΝ ΧΑΜΠΑΡΝΤ

Παρουσιάζουμε τη Σειρά για τον Λ. Ρον Χάμπαρντ, μια Ολοκληρωμένη Βιογραφική Εγκυκλοπαίδεια: μια μνημειώδη συλλογή 16 τόμων, που καταγράφουν τη συναρπαστική ζωή του Λ. Ρον Χάμπαρντ.

Αυτή η συναρπαστική παρουσίαση διηγείται λεπτομερώς την έρευνα και τα ταξίδια του, τις επιστολές και τα δοκίμιά του, τη μουσική, την ποίηση, τη φωτογραφία και τα άρθρα του, καθώς και ένα πλήθος από προσωπικά έγγραφα και αποκλειστικά χειρόγραφα που δεν έχουν δημοσιευθεί ποτέ πριν – όλα σε μία υπέροχη συλλογή.

ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΗΣ DIANETICS ΚΑΙ ΤΗΣ SCIENTOLOGY

Δεν υπάρχει πιο ταιριαστή δήλωση που να αντιπροσωπεύει τον Λ. Ρον Χάµπαρντ από την απλή δήλωσή του: «Μου αρέσει να βοηθώ άλλους και το λογαριάζω ως τη µεγαλύτερη χαρά στη ζωή να βλέπω έναν άνθρωπο να απελευθερώνει τον εαυτό του από τις σκιές που σκοτεινιάζουν τις µέρες του».

Τα υλικά της Dianetics και της Scientology συγκροτούν το μεγαλύτερο σύνολο πληροφοριών που συγκεντρώθηκε ποτέ σχετικά με τη διάνοια, το πνεύμα και τη ζωή, το οποίο τελειοποίησε και κωδικοποίησε ο Λ. Ρον Χάμπαρντ κατά τη διάρκεια πενήντα χρόνων έρευνας, εξέτασης και ανάπτυξης.

ΒΙΒΛΙΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ Λ. ΡΟΝ ΧΑΜΠΑΡΝΤ

Με 19 μπεστ σέλερ των New York Times και περισσότερα από 250 εκατομμύρια αντίτυπα των έργων του σε κυκλοφορία, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ είναι μεταξύ των πιο φημισμένων και πολυδιαβασμένων συγγραφέων της εποχής μας. Ήταν επίσης ένας από τους πιο παραγωγικούς και δημοφιλείς συγγραφείς κατά τη Χρυσή Εποχή της Λαϊκής Μυθιστοριογραφίας. Πράγματι, μεταξύ του 1934 και του 1940, εμφανίστηκαν γύρω στις 140 ιστορίες του Λ. Ρον Χάμπαρντ στις σελίδες θρυλικών περιοδικών λαϊκής μυθιστοριογραφίας, αρκετές φορές μέχρι και με τρεις τίτλους ανά τεύχος και με περίπου δεκαπέντε λογοτεχνικά ψευδώνυμα.