Βραβεία & Αναγνωρίσεις
του Λ. Ρον Χάμπαρντ

Η αναγνώριση του Λ. Ρον Χάμπαρντ ως συγγραφέα, φιλόσοφου και ανθρωπιστή αποδεικνύεται από τα χιλιάδες βραβεία και επίσημες αναγνωρίσεις που του απονεμήθηκαν.

Κάθε χρόνο, εκατοντάδες εκπρόσωποι κυβερνήσεων, οργανώσεων και ομάδων από όλο τον κόσμο, που εκπροσωπούν συλλογικά εκατομμύρια ανθρώπων, αναγνωρίζουν και εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την αποτελεσματικότητα και τον αντίκτυπο των ανακαλύψεων του Λ. Ρον Χάμπαρντ – από τις λύσεις του για τον αναλφαβητισμό και την ανηθικότητα, ως τις απαντήσεις του για τη χρήση ουσιών και την εγκληματικότητα.

Επίσης, όντας ένας από τους πιο ευρέως διαβασμένους και αναγνωρισμένους συγγραφείς όλων των εποχών, υπάρχουν τα βραβεία για τα επιτεύγματά του στις τέχνες.

Εδώ παρουσιάζεται μόνο ένα δείγμα των αναγνωρίσεων και των βραβείων από το έργο της ζωής του ως ανθρωπιστή, συγγραφέα και Ιδρυτή της Dianetics και της Scientology.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Λ. ΡΟΝ ΧΑΜΠΑΡΝΤ

Οι τεχνολογίες του Λ. Ρον Χάμπαρντ για την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά και την αποτοξίνωση, την αναμόρφωση εγκληματιών, τη μάθηση, την παιδεία και ο οδηγός του κοινής λογικής για καλύτερη ζωή –Ο Δρόμος προς την Ευτυχία– έχουν αγγίξει σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ζωές σε περίπου 200 έθνη.

Ένα μόνο παράδειγμα μεταξύ πολλών άλλων είναι η Φυλακή Leeuwkop, ένα υψίστης ασφαλείας σωφρονιστικό ίδρυμα που είναι διαβόητο για την ασπλαχνία του, το οποίο βρίσκεται έξω από το Γιοχάνεσμπουργκ, στη Νότια Αφρική...

ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ Λ. ΡΟΝ ΧΑΜΠΑΡΝΤ ΩΣ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ DIANETICS ΚΑΙ ΤΗΣ SCIENTOLOGY

Τα έργα του Λ. Ρον Χάμπαρντ για την Dianetics και τη Scientology αποτελούν τη μεγαλύτερη συνεκτική πραγματεία για την ανθρώπινη διάνοια και το ανθρώπινο πνεύμα – περισσότερα από 10.000 γραπτά κείμενα και 3.000 ηχογραφημένες διαλέξεις. Σε αυτά περιέχονται απαντήσεις για τα πιο σημαντικά μυστήρια της ζωής: το αίνιγμα της ύπαρξης, το μυστήριο του θανάτου, την πραγμάτωση καταστάσεων που ούτε καν περιγράφονταν σε παλιότερη βιβλιογραφία...

ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ Λ. ΡΟΝ ΧΑΜΠΑΡΝΤ

Εκτός από το έργο που εκτέλεσε ως ο Ιδρυτής της Dianetics και της Scientology, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ είναι ένας από τους πιο διαχρονικούς και πολυδιαβασμένους συγγραφείς της λαϊκής μυθιστοριογραφίας, με διεθνείς πωλήσεις περίπου πενήντα εκατομμυρίων αντιτύπων και με το έργο του να καλύπτει πενήντα χρόνια.

Κατά συνέπεια, και ως απόδειξη για το μέγεθος του λογοτεχνικού του έργου και της κληρονομιάς του, υπάρχουν τα τρία Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες του...